Site Loader

Sedací vaky DUO jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu. Navíc je každá strana jiná, takže si můžete vybrat barvu, na kterou máte zrovna náladu. Při koupi takovéhoto sedacího vaku nebo pytle můžete vzít v potaz také barvu dětského pokojíčku či obývací místnosti. Sedací vaky a pytle se skvěle hodí kamkoliv. Jsou vhodné pro děti, ale potěší také dospělé, protože jsou velice prostorné. Můžete si s nimi vytvořit příjemné a krásné zázemí obývacího pokoje nebo je rovnou přenechat dětem na hraní do jejich dětských pokojíčků. Vybrat si můžete z různých barevných kombinací. Díky tomu perfektně sladíte váš dům k dokonalosti. Podle toho, jakou budete chtít zvolit barvu, můžete sedací pytel kdykoliv otočit. Funguje pořád stejně.
zimní zahrada.jpg
A jaké další vlastnosti mají sedací vaky a pytle?
1. Samozřejmě první nesmíme zapomenout na pohodlí. Sedací pytle a vaky jsou neuvěřitelně příjemné na sezení. Vždy si sedáte do měkoučkého. Příjemně se poddají.
2. Jsou dostatečně velké a prostorné. Můžete s nimi vytvořit další místo na sezení, ale báječně si s nimi zahrají i děti. Dají se roztáhnout, takže jsou hodně dlouhé.
3. Moderní doplněk do každé domácnosti.
4. Kombinace dvou krásných barev. Vybírat si můžete podle nálady. Stačí pytel otočit.
5. Hodí se i do exteriéru. Tyto produkty můžete používat uvnitř domu, ale jsou také báječným doplňkem v létě na zahradu, terasu nebo je můžete dát i k bazénu.
6. Snadno si přizpůsobíte jejich tvar. Jednoduše z pytle na ležení, uděláte křeslo či lehátko. Díky tomu jej můžete využít mnoha různými způsoby.
7. Kvalitní a odolný materiál. Pytel můžete použít také do vody. Vyhřívejte se v létě v bazénu na krásně barevném moderním vaku.
hra na tv.jpg

Pro děti i dospělé

Dopřejte si pohodlí i relaxaci a to přímo u vás doma. Sedací pytel bude vašim dlouhodobým společníkem a věrným přítelem, který vám vždy zajistí pohodlné sezení. Přizpůsobí se vašim křivkám a to i zádům. Vždy na něm budete mít to největší pohodlí.